duminică, 13 mai 2012

Află cum si-a oprit inima Cristian Gog:

În spatele spectacolului extraordinar oferit de Cristian Gog, iluzionistul care a câştigat finala celui de-al doilea sezon al emisiunii "Românii au talent", de la PRO TV, stă multă muncă şi multă... păcăleală. Bine, acesta e un cuvânt cam tare, dar, până la urmă, iluzionismul pe asta se bazează: pe păcălirea ochiului spectatorului sau, după caz, al telespectatorului. Libertatea a stat de vorbă cu câţiva magicieni din România care, sub protecţia anonimatului, au acceptat să ne dezvăluie cum a realizat Gog scamatoriile care i-au adus marele premiu de 120.000 de euro.

Şi-a oprit inima

Ce s-a văzut: În prezenţa unui medic şi a unei asistente, Cristian e conectat la un aparat EKG, care indică ritmul inimii. Treptat, pulsul scade până la zero, iar ecranul arată că inima magicianului nu mai bate. După câteva zeci de secunde, Gog îşi revine, iar cordul lui îşi reia activitatea normală.


Cum a făcut: Magicianul îşi lipeşte o minge de tenis la subsuoară, iar apoi începe să strângă uşor braţul pe lângă corp. Pulsul din mână scade până la zero, "păcălind asistenta". Iar ecranul pe care sunt afişate impulsurile electroamagnetice ale inimii este făcut să indice, printr- o simplă apăsare a butonului unei telecomenzi, că inima n-ar mai bate.

Sursa

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click click

Da un like!