joi, 3 mai 2012

Mouse Cyborg M.M.O. 7 design futurist şi personalizare maximă

Dacă nu ai văzut până acum un mouse Cyborg de la Mad Catz, vei fi uimit. Dacă eşti pasionat de jocuri, fie vei iubi acest controller, fie îl vei detesta. Cert este faptul că nu poţi să-l ignori atunci când îl vezi. Cyborg M.M.O. 7 este o variaţie a lui R.A.T. 7 sau R.A.T. 9, cu mai multe butoane, creată special pentru jucătorii de titluri MMO. Ei au nevoie de cât mai multe comenzi la îndemână, iar M.M.O. 7 le oferă chiar asta.
Construcţie
Fără a mai face apologia ergonomiei perifericelor de gaming, ne rezumăm la a spune că fiecare utilizator are mâna diferită şi are implicit nevoi diferite atunci când foloseşte un mouse. Este drept că există forme general acceptate, însă în competiţie sau chiar acasă ai nevoie de un perifiric care să se potrivească perfect cu dimensiunile mâinii şi cu stilul de apucare al mouse-ului. De mai mulţi ani, cei de la Mad Catz au oferit periferice cât mai personalizabile. Modelul de faţă, M.M.O. 7 are patru elemente ce pot fi ajustate în funcţie de nevoile fiecărui jucător.
Primul şi poate cel mai important este suportul pentru podul palmei. Când scoţi Cyborg M.M.O. 7 din cutie, suportul fixat implicit este cel cu textură fină, cu un profil redus. În cutia cu accesorii se mai găsesc două: încă unul cu textură fină, dar mai înalt şi unul cu textură aderentă. Al doilea element de personalizare este suportul pentru degetul mare de pe latura stângă a mouse-ului. El poate culisa mai în faţă sau mai în spate pe un ax. Pentru ajustarea lui este necesară folosirea cheiţei fixată sub suportul palmei.




Citeste intregul articol aici.

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click click

Da un like!